mobilaabc.ro Web analytics

Mobila Abc

MOBILA ABC ofera clientilor sai mobilier de calitate, la preturi avantajoase,avand design variat, de la stilul clasic pana la cel modern, intr-o gama larga de culori. Comercializam mobilier pentru dormitor,living,hol,bucatarie, realizate in diverse stiluri (clasic,modern etc). Pentru cei care isi doresc o piesa de mobilier unica, putem realiza si mobilier la comanda. Varietatea de culori si modele va vor permite sa realizati mobilierul dorit.

Servicii

TRANSPORT – Gratuit (valabil doar in orasul Sibiu), daca valoarea produselor depaseste 700 lei. Mobila ABC ofera transport(detalii in magazin),care se efectueaza cu masini proprii, acoperite,avand garantia ca produsele vor ajunge in stare perfecta la cumparator. Oferim montaj gratuit.(acolo unde este cazul) *la produsele aflate in oferta,nu oferim transport si montaj

CONSILIERE – GratuitCumparand un produs de la magazinele noastre, beneficiati de consiliere in ceea ce priveste alegerea si potrivirea cromatica a produselor. Pesonalul nostru va sta la dispozitie!

RATE – prin Cetelem

PLATI – card bancarIn magazinele noastre se pot efectua plati cu carduri bancare(comision 0%).